Vineri, 21 octombrie 2022, într-o zi de toamnă însorită, școala noastră a îmbrăcat haină de sărbătoare. Și asta, pentru că finalul lunii octombrie este marcat, an de an, de zilele școlii, în dorința de a face ca acest anotimp al copilăriei să fie cel mai frumos, cel căruia să nu-i lipsească soarele, florile dragostei, raza senină a cunoașterii, veselia copilăriei, bucuria și puterea credinței.

Și toate acestea împletite în jurul actului didactic și comasate în proiectul educațional ȘI TU POȚI FACE DIFERENȚA!

Cei mici, de la clasele primare, și-au măsurat talentele artistice în cadrul unor ateliere și concursuri de dans, muzică, desen pe asfalt, desen pe perete…iar cei mari au oferit mărimea talentului lor în cadrul unui spectacol cultural – artistic.

Pentru o oră profesorii de astăzi, dar și cei de altădată, care acum se odihnesc la pensie, dar care sunt legați sufletește de locul unde au muncit o viață, s-au întors în băncuța de la grădiniță, ca elev, iar apoi au trecut la treburi serioase, în cadrul seminarului „Descoperă, învață, creează!” susținut de către Asociația SELLification4EDUCation, coordonat de către Managerul Comunității prof. Ana Maria Bostan și cu apariția în format hybrid a Președintelui Răzvan Curcubătă.. Micile genii ale școlii nu puteau marca această sărbătoare, fără a organiza o sesiune de comunicări științifice, tip de activitate care devine o tradiție în școală.

Mulțumim, pe această cale, părinților care au dat  mâna copiilor, dar și cadrelor didactice în aducerea bogăției toamnei, a mirosului de fructe coapte și frunze colorate de brumă, pe holurile, dar și în curtea școlii. Și pentru a întregi tabloul complet al sărbătorii, aducem mulțumiri pentru contribuția la asigurarea stării de bine tuturor, ”Hanului Adjudenilor” și, în mod deosebit partenerului nostru de acțiune, doamnei Ghiuzan Veronica.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *